Zeliha Seçilmiş - İki Arada

Zeliha Seçilmiş - İki Arada

Zeliha Seçilmiş “İki Arada” ile profesyonel müzik dünyasında ben de varım dedi!

 

Daha küçük yaşlarından itibaren müziğe büyük bir tutkusu olan Zeliha Seçilmiş sözlerini Muhammed Sevda Yıldırım müziğini Safa Yılmaz’ın yaptığı “İki Arada” adlı şarkısını müzikseverlerle buluşturmanın heyecanını yaşıyor. “İki Arada” adlı şarkının da aranjörlüğünü Ogün Keklikoğlu yaptı.

Müzik tutkusunu eğitimle pekiştirmek istemesine rağmen ailesinin onay vermemesi üzerine ailesinden izinsiz olarak TRT’nin üstad hocalarının da desteği ile radyo spikerlik okuyan Zeliha Seçilmiş bu dönemde gizli gizli şan eğitimi alırken de aynı zamanda sahnelerde boy göstermeye başladı.

Evliliği sonrası ve ardından babasını kaybetmesi üzerine sahne hayatına ara veren başarılı sanatçı hayallerinin peşinden koşmaya devam ederek çalışmalarına devam etti ve bunu çıkardığı “İki Arada” adlı single çalışması ile taçlandırdı.

Zeliha Seçilmiş “Hayatımda iki aşkım var. Biri çocuklarım diğeri de müzik. Büyük bir inanç ve teslimiyet ile inanarak çalışmalarıma devam etti. Allah’a çok şükür ki bu doğrultuda hep karşıma doğru insanlar çıktı. Bu yolda bana destek olan herkese müteşekkirim. Nacizane tavsiyem herkesin hayallerinin peşinde koşmasıdır” diyerek duygularını ifade etti.

Zeliha Seçilmiş “İki Arada” adlı şarkısını klip çekimleri için kameralar karşısına geçerken yönetmen koltuğuna da Burak Karadağ oturdu.

 


 

Paylaş