Mert Demir - Olmazlara Vuruluyorum

Mert Demir - Olmazlara Vuruluyorum

Mert Demir’den yeni hit: 'Olmazlara Vuruluyorum’

 

Son dönemlerde yayınladığı şarkılarıyla Türkiye, Avrupa ve Ortadoğu listelerinde ses getiren şarkıcı, söz yazarı ve prodüktör Mert Demir, yeni teklisi “Olmazlara Vuruluyorum” ile yine milyonlarca dinleyicisinin duygularını müziğiyle buluşturuyor.

Mert Demir, söz ve müziği Tarık Tırıl imzalı ‘Olmazlara Vuruluyorum’ adlı yeni teklisini dinleyicilerle buluşturdu. Ünlü müzisyen, geçtiğimiz günlerde Harbiye Açık Hava Tiyatrosu’nda gerçekleştirdiği performans sırasında yeni şarkısını ilk kez seslendirdi ve dinleyicilerden büyük beğeni topladı.

 Olmazlara Vuruluyorum, dinleyicilerini bir yolculuğa çıkarırken sanatçının diskografisinde yer alan derin duygusal ifadelerden biri olarak akıllarda kalmaya aday. Yeni şarkısında Demir'e, güçlü ve hisli vokaliyle Duygu Edis eşlik ediyor. Duygu Edis, aynı zamanda yoğun tur takviminde sanatçının backvocal'i olarak da sahnede yer alıyor.

 Son dönemde çıkardığı her şarkıyla listelerin üst sıralarında yer alan Mert Demir, geçtiğimiz haftalarda yayınladığı “Ölüyorum Anla” parçasıyla da ses getirmişti.

Müziğiyle farklı duyguların tercümanı olan Mert Demir, Pale Records etiketiyle yayınlanan yeni şarkısıyla, sakin ve duygusal tınıları bir araya getiriyor ve dinleyenlere melankolik bir deneyim yaratıyor.

 

KÜNYE :

Söz - Müzik: Tarık Tırıl

Prodüktör: Mert Demir

Ud: Furkan Duran

Mix - Mastering: Emre Malikler

Label: Pale Records

Kapak Fotoğrafı: Rıdvan Güngördü

Sanatçı Fotoğrafları: Ali Gülşener

 

Olmazlara Vuruluyorum (Lyrics)

 Değer mi yaptığına

Yanıyor içim hala

Muhtaç sularına


 

Paylaş