Ege Can Salık'ın Ayrılık Cehennemi

Ege Can Salık'ın Ayrılık Cehennemi

EGE CAN SAL’INAYRILIK “CEHENNEM”İ!..

 

Son dönemde yayınladığı sözü ve müziği kendisine ait olan şarkıları ile Türk pop müziğine yeni bir soluk getiren Ege Can Sal; yepyeni çalışması “Cehennem” ile hitlerine bir yenisini daha ekliyor.

 

Ege Can Sal’ınkendine özgü güçlü yorumu, söz yazarı ve besteci kimliğive aranjesiyledikkatleri üzerine topladığı “Cehennem”,Sony Music Türkiye etiketiyle yayımlanıyor.

 

Sözü, müziği Ege Can Sal veGOKO!’yaait olan şarkının güçlü aranjesinde ise GOKO!imzası bulunuyor.14 Nisan’da tüm dijital müzik platformlarında yerini alacak olan şarkının mixiGOKO!masteringi ise Utku Ünsal’a ait.

 

Müzik kariyerineYoutube’taTürkçe ve İngilizce şarkılar yayınlayarak başlayan ve ardından yaptığı kendi şarkılarıyla milyonluk dinlenme rakamlarına ulaşan sanatçı, geniş bir takipçi ve dinleyici kitlesine sahip.

 

“CEHENNEM”, KLİBİYLE DE İDDİALI!..

 

Çekimleri Elif Demiralp yönetmenliğinde gerçekleşen veayrılığı anlatan şarkı klibiyle de adından söz ettirecek.Beykoz Kundura Fabrikası’ndakaydedilen klipte Ege Can Sal performansıyla da öne çıkıyor.

 

Ege Can Sal, şarkıyla ilgili yaratım sürecini ve heyecanını ise şöyle anlatıyor:

 

“Bugüne kadar yazarken en keyif aldığım, hem hikayesiyle hem üretim süreciyle benim için yeri çok özel bir şarkı cehennem.Kariyerim için yeni bir dönemin ilk adımını atıyorum bu şarkıyla beraber. Umarım beğenirsiniz. Keyifli dinlemeler.”

 

 

Ege Can Sal
Ege Can Sal, 27 Mayıs 1999 tarihinde Aydın’da, İzmirli bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldi. İlköğretim ve lise yıllarını Aydın’da tamamladı. Çocukluğu süresince spor ve müzikle iç içe büyüdü.Sosyal medya mecralarında kendi paylaştığı ve yorumladığı şarkılarla kısa sürede bir kitle edindi ve müzik kariyerine yolculuğu başlamış oldu. 2018 yılında üniversite eğitimi için İstanbul’a taşındı. İTÜ’de okurken, müzik kariyerine yoğunlaşmak istediğini fark eden Ege Can Sal, söz ve beste çalışmalarına eğildi.2021 yılında ilk teklisi olan “Başa Sar” şarkısını yayınladı, ardından 2022 yılında “Kal Ya Da Git” teklisiyle çalışmalarına devam etti. 21. Radyo Boğaziçi Ödülleri’nde en iyi çıkış kategorisinde “Yılın En İyi Çıkış Yapan Artist” ödülünü kazandı. Eylül 2022’de “İmkansız” isimli şarkısını Sony Music etiketiyle paylaşan sanatçı; yepyeni çalışması “Cehennem”i müzikseverlerle paylaşırken, bir yandan da üretime ve çalışmalarına son hız devam ediyor.


 

Paylaş