Burak Güldalı - Tatlı Bela

Burak Güldalı - Tatlı Bela

Burak Güldalı akustik pop, folk ve klasik türk müziğini kendi tarzı ile yorumluyor. Sanatçı, müziğe olan tutkusunu küçük yaşlarda ud sanatçısı olan babasının kendisini musiki derdeğine götürmesi ile keşfetti. Sanatçı, kendine özgü tarzı ve yorumuyla dinleyicilerini duygusal bir yolculuğa çıkarmayı amaçlıyor. 

İlk müzik adımlarını 8 yaşında cura ile atan Burak, daha sonra ud ve gitar eğitimleri aldı. 15 yaşında sesiyle de övgüler aldığını farkeden sanatçı, kısa sürede yerel sahnelerde dikkat çekti. Makine mühendisliği okurken eğitimden arda kalan zamanlarını üniversite korolarında ve özel sahnelerde şarkı söyleyerek değerlendirdi. 

İş hayatına atıldıktan sonra müzik tutkusunu baskılayıp ihmal ettiğini düşünen sanatçı, 6 Şubat depreminden etkilenerek yaptığı  şarkısı Yıkık Duvarlar Kenti’ni dinleyicilerle buluşturarak müzik dünyasına büyük bir adım daha atmaya karar verdi.

İlk bestesini 17 yaşında yapan Burak, duygusal derinliği, güçlü sözleri ve etkileyici yorumuyla müziğin sonsuz deryasında hislerini dinleyicilere yansıtabilmenin hayaliyle üretmeye devam ediyor.Yeni şarkısı Tatlı Bela ile sizlerle.

 

Şarkının sözleri, yaşanan acıları ve tutkuları ifade etmekten çekinmeyen bir ruhun derinliklerinden geliyor. Tekrar aynı hataya düşmemek için ipekten köprüler yapan bu kişi defalarca yanmasına rağmen şarkının sonunda aşka son bir şans daha tanımaya karar vererek yeni aşkını tatlı bela olarak adlandırıyor. 

Cesareti olmayan birinin bir daha aşka dönmek istememesi ile başlayan sözler, karşısına çıkan karşı koyamadığı aşkın kendini cesaretlendirmesi ve sözünden dönmesiyle sonlanıyor.

Şarkının müziği yine bu korkuları ve yeni aşk heyecanını yaşatacak şekilde hareketli bir ritimle buluşturuluyor. 

Directed By: Güven Burak Özden

Idea: Vitruvius Production and Media

Art Director: Ege Şirin

Line producer: Bahadır Alptekin

Color: emre Karagöz

Producer Manager: Buket Öngen

Light: Taylan Altunbey

Make up: Ayyüce Gürcü

Camera Asistant: Nurullah Güner
Art Assistant: Hebun Gövsa – Arda Zengin

Co – Rental Company: Filmalpha Film Production

 


 

Paylaş